Home About us Contact
 
Introduceding Islam
Lessons & Lectures Lessons & Lectures
Miracles of Islam
Discovering Qura“an
Way to Islam
Topics that move
Online Library
Islamic Television
Islamic Links
 
 
 
 
 
   

Mesime dhe Ligjerata


Për të shkaktuar klikon tastin e djathtë të minit dhe pastaj: ’’Save target as’’


Dijetar-i Emri i titullit Audio type

Bledar
Haxhiu

Fillimi i shkences se Kuranit dhe mbledhja e tij


Ismail
Bardhoshi

Fjala La ilahe il-lallah


Talha
Kurtishi

Sinqeriteti dhe kuptimi i drejte i fesė


Abdurrahim
Balla

Jeta e Muhammedit sal-lallahu alejhi we selem


Ali
Ibrahimi

Ndjekja e Sunetit te Muhammedit sal-lallahu alejhi we selem


Salih
Ibrahimi

Veprat qe e dergojne njeriun ne Xhennet


Metush
Memedi

Porosi dhe udhezime per jeten familjare


Agim
Bekiri

Si te sillesh me njerezit All-llahu do te sillet me ty


Fatmir
Zaimi

Pėrse zemrat tona jane tė ngurta


Hysen
Shehu

Si te ruhemi nga mekatet?


Llukman
Neziri

Pendimi
Burimi: www.audionur.com
Në qoftëse deshironi opcionin Streaming ju nevoitet interneti i shpejtë
Për të shkaktuar klikon tastin e djathtë të minit dhe pastaj: ’’Save target as’’